Wie zijn wij

Leontien van Brummelen

Leontien van Brummelen

Mede eigenaar

Met ruim 10 jaar ervaring als garagehoudster bij Garage Hydraulique, is Leontien zeer goed ingevoerd in de wereld van de klassieke Citroëns. Ook als monteur staat zij haar mannetje, waar het althans de ouderwetse, analoge techniek betreft. Bij vele clubs en verenigingen actief als vrijwilligster en daarmee een graag geziene gast en een bekend gezicht op beurzen en evenementen. Met haar gevoel voor humor en sfeer maakt zij het bovendien graag gezellig. En dat is geen verrassing want Classic Paradise is immers méér dan zomaar een garage! Haar persoonlijke collectie bestaat uit een Lancia Gamma Coupé, een Citroën DS en CX, een Daimler 4.0 en... een Subaru SVX. Haar allereerste auto was overigens een Cadillac Eldorado uit 1980, opgevolgd door een Chevrolet Beretta, wat wel aangeeft dat ze niet bepaald eenkennig is en bovendien dol op ‘paradijsvogels’.

Job Vreugdenhil

Job Vreugdenhil

Mede eigenaar

Klassieke auto‘s waren reeds op zeer jonge leeftijd Jobs lust en leven. Dit laatste mag u letterlijk nemen, aangezien Job op 12-jarige leeftijd al een Citroën DS aanschafte en deze samen met zijn vader prachtig restaureerde. In de jaren die volgden, bekwaamde Job zich aldus in het monteursvak en rondde hij bovendien met succes de opleiding Diagnosespecialist Niveau 4 af. Dit is de hoogst haalbare monteursgraad, waarmee ook complexe storingen in moderne auto’s kunnen worden opgelost. Zijn stagebaas was dan ook verguld met deze ‘superstagiair’, maar Jobs hart lag toch nog altijd bij de klassiekers en niet bij auto‘s die eigenlijk halve computers zijn. Intussen was zijn collectie uitgebreid met een Jaguar XJ Series 2, een Lancia Gamma Berlina, een Renault 25 en in nog geen jaar voltooide Job onlangs de volledige restauratie van zijn grote trots: een Fiat 130 Coupé! Aan praktijkervaring dus geen gebrek en hoe ’moeilijk’ een auto voor anderen ook mag lijken: Job duikt met liefde en overgave in de materie en pakt het aan. Tel daarbij op zijn duidelijke technische uitleg en rustige karakter en u begrijpt precies waarom uw auto in uitstekende handen is bij Classic Paradise.

Smokey

Smokey

Leidinggevende

Smokey is geboren in een nestje van vier, bij een collega garagist en werd in de zomer van 2016, samen met zijn zusje Dusty, geadopteerd door Leontien. In februari 2019 zijn ze samen naar Nederhemert gekomen, maar helaas is Dusty sinds de zomer van 2019 vermist, waar wij erg droevig over zijn.

Smokey neemt desondanks de honneurs met verve waar. Hij heeft alle ruimte in de werkplaats en in de weilanden om ons heen. Bovendien heeft hij zijn eigen knusse nachtverblijf waar hij altijd kan schuilen.

Met zijn zachte, speelse en aanhankelijke karakter brengt Smokey vreugde en gezelligheid. Hij hangt graag de clown uit en bedelt regelmatig om wat lekkers. Overdag is zijn favoriete plekje de oud-papierdoos onder het bureau van Leontien!

Stiekem zijn Job en Leontien dus eigenlijk zijn personeel, maar wie wil er nu niet zo’n lief zacht baasje?