Dusty & Smokey horen bij ons!

Dusty & Smokey zijn door Leontien geadopteerd in 2016, toen ze net 4 maanden oud waren. Ze kwamen uit een nestje van een collega-garagist en zochten een thuis. Twee jaar woonden ze in de garage die Leontien voorheen runde, waar ze heerlijk de ruimte hadden en snel gewend raakten aan auto’s, geluiden van herriegereedschap en natuurlijk aan andere mensen die langskwamen.
Toen Leontien stopte bij dat bedrijf, maar Classic Paradise nog ‘in de maak’ was, zijn ze in de wintermaanden tijdelijk liefdevol opgevangen door een oom en tante in Breda. Sinds februari 2019 hebben ze het gelukkig weer heel erg naar hun zin in Nederhemert en vrolijken ze ons dagelijks op.

Smokey & Dusty zijn duidelijk broer en zus, maar ze hebben heel verschillende karakters. Zo is Dusty een echte knuffelkont, die héél graag gekroeld wordt, maar ze kan ook ineens uren verdwijnen en een stil plekje voor zichzelf zoeken. Smokey is meer op mensen gericht, is dus meestal de hele dag in de buurt en bemoeit zich regelmatig met het garagewerk, of komt ‘toevallig’ aanwandelen tijdens de lunch. 😉 Ook komt hij regelmatig met modderpoten binnen omdat hij weer naar kikkertjes heeft gezocht in het slootje naast het pand.

Dusty is herkenbaar aan haar ranke bouw en haar ‘halve’ gezichtje en Smokey is een grote, stoere je-weet-wel-kater met een zwarte dopneus.