Nieuws

Mei 2021

Sinds kort zijn we officieel Partner van TAC Academy en daarom zal Leontien op zaterdag 19 juni en zaterdag 13 november een praktijktraining ‘Autotechniek voor vrouwen’ geven. Dit gebeurt op de uiterst professionele locatie van The Autosport Company in Waalwijk, waar TAC Academy gevestigd is.

Leo_remaccubol
Deze dag is speciaal voor de powervrouwen die niet langer aan willen horen dat ze geen verstand van auto’s hebben. Diverse handige weetjes en handelingen worden tijdens deze training bijgebracht. Uiteraard met veel humor en in ontspannen sfeer. De dag is van 10:00 – 15:00 uur. Brabantse gastvrijheid staat bij TAC Academy hoog in het vaandel, dus een lunch is inbegrepen.

Ziehier voor alle info: https://www.classicparadise.nl/praktijktraining_voor_vrouwen/

TAC_logo

 

 

Tot een volgende update!
Job & Leontien

Januari 2019

Lieve mensen,

Een jaar alweer voorbij…
Een jaar waarin wij Classic Paradise mochten vormgeven, waarin wij heel veel leuke en enthousiaste mensen in onze werkplaats mochten ontvangen.
Waarin we prachtige, bijzondere, merkwaardige en gekoesterde auto’s mochten repareren. Fantastisch!

We hebben hard gewerkt en het resultaat mag er zijn. Eén jaar verder en we zijn nu al apetrots op ons prachtige bedrijf.

Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de hulp, steun en het vertrouwen van jullie allen, in wat voor vorm dan ook. Geweldig, wij zijn jullie hiervoor zeer dankbaar.

Bijgevoegd bij deze email onze nieuwjaarskaart. De foto is gemaakt op 29 december 2019, tijdens de open dagen van The Autosport Company, waar wij te gast mochten zijn om ons bedrijf te promoten.

De moraal van het verhaal: alles draait om mensen en om aandacht voor elkaar. Elkaar helpen, elkaar iets gunnen, elkaar (kunnen) vertrouwen.
Wij wensen jullie dit alles toe, in het nieuwe jaar 2020 dat voor ons ligt.

Graag tot ziens en met hartelijke groet,

Job & Leontien
Classic Paradise