Ervaringen

“Als een van de eerste klanten van Classic Paradise bracht ik mijn youngtimer Volvo XC70 voor groot onderhoud, distributie en het oplossen van rammeltjes. Voor een youngtimer toch een auto met vrij moderne en complexe techniek. Maar dat bleek geen enkel obstakel te zijn. Wat er aan speciaal gereedschap en dergelijke nodig was konden ze lenen binnen hun netwerk en zo verliep het onderhoud en de distributie precies zo als bij de Volvo specialist. Een paar bijkomende kosten werden duidelijk gecommuniceerd en overlegd (de uitlaat was lek en hing niet goed onder de auto) om een goede maar prijsbewuste oplossing te vinden. Na afloop weer een heerlijk rijdende auto en een goed gevoel. De bijbehorende gezelligheid en de peptalk zoals ze het zelf noemen maakt ook het wegbrengen en ophalen van de auto tot een fijne ervaring. De ruime en lichte werkplaats en de liefde en zorg voor de auto’s maakt dat ik al mijn auto’s met een gerust hart bij ze zou achterlaten.”
– Marcel, Volvo XC70, 2003

“De Opel moest weer aan zijn onderhoudsbeurtje geloven, maar rijd nu weer heerlijk! Echt personeel dat een stapje verder voor je gaat!
– Julia, Opel Corsa, 2003

“Wauw, wat was dat genieten zeg op weg naar huis! De CX zwabberde op de snelweg nog wel steeds alle kanten op, net zoveel als voorheen.. maar dat deden alle auto’s die dag met die storm 😉 De volgende dag kon ik het beter testen en er was een groot verschil met voorheen. Ook in bochten is er iets duidelijk veranderd: er was er altijd een punt waarbij de achterkant ineens enigszins leek uit te breken bij het insturen, maar dat is nu ook volledig weg! Verder loopt de motor zo soepel, met overduidelijk meer vermogen, het is geweldig. Het stroeve punt in het gaspedaal is ook helemaal weg. Hoe dat kan weet ik niet, maar het maakt de beleving veel beter.
Enorm bedankt voor alle aandacht die jullie hebben gegeven. Het is overduidelijk met veel liefde en kennis gedaan. Ik kom graag terug.”
– Vincent, Citroën CX 20, 1985

Betrouwbare en kundige monteurs die zelfs je dertien-in-een-dozijn “youngtimer” de aandacht en liefde schenken die je normaal gesproken enkel verwacht als het om een kostbare oldtimer gaat. Van harte aanbevolen!”
– Bastiaan, Toyoto Corolla, 1997

Classic Paradise voor je klassieker en youngtimer. Een mooie ruime en schone garage met een goede uitrusting.
Inclusief twee mensen met het klassiekerhart op de juiste plaats; een aanwinst voor je gekoesterde auto en zijn eigenaar.

– Ron, Citroën CX 22 TRS, 1987

“Hele aardige jonge professionals. Uitstekende service. Mooi opgeruimd pand met uitstraling. Leontien en Job: goede techneuten met kennis van mijn Citroën DS klassieker. Betrouwbaar.”
– Rob, DSuper 5, 1974

“Het adres voor de klassieker en youngtimer die onderhoud behoeft.”
– Henk, Citroën CX 25 RI, 1984

“Prima communicatie over voortgang werkzaamheden en kosten. Kundig, vasthoudend als het even tegenzit en servicegericht. Leuke mix van sfeervolle en toch zakelijke uitstraling.
– Thei, CX Athéna, 1981

Mooi garage bedrijf, gericht op klassieke Franse- en Italiaanse automobielen. Ook andere modellen zijn welkom. Prijsindicatie van de kosten vooraf en inzichtelijk.
– Martin, Lancia 2000 HF Coupé, 1972

Job en Leontien zijn top monteurs met passie voor hun vak en in het bijzonder oldtimers en youngtimers. Tijdens de werkzaamheden regelmatig overleg en updates over de voortgang via mail of telefoon aangevuld met duidelijke foto’s en uitleg. Top communicatie en vanaf het begin duidelijk over de geschatte kosten van de werkzaamheden. Ben zeer tevreden en zeker een aanrader. Hier is je oldtimer in goede (monteurs) handen.”
– Hans, Citroën CX 22 TRS, 1986

Nergens wordt met meer plezier aan je merkwaardige auto gesleuteld. En ze weten er ook nog eens alles van.
– Bas, Renault 14, 1981

“Letterlijk ouderwets goede service!! Een betrouwbaar adres voor je klassieker, youngtimer, of bijna youngtimer.
Communicatie is top, eerlijk en transparant en in het werk letten ze op de details. Natuurlijk is het zo dat alles met een prijskaartje komt maar dat gaat in overleg. Let wel; als je er eens bent geweest wil je nooit meer naar een andere garage!

– Tom, Audi A6 4.2 V8, 2008