Classic Paradise

It’s a big pleasure for us, Job Vreugdenhil and Leontien van Brummelen, to proudly present our new garage: Classic Paradise!
Our location is already fixed, but a lot of work still has to be done. In any case, we promise you a unique 80s experience, where we emphasize that also classics and youngtimers from other decades are most welcome.

Officially, we will start on January 1, 2019, but before that time we will work hard to organize, build and remodel everything. We are lucky to find many great friends and lovely people helping us out. Thanks a million to all!! It’s really cool to be able to realize all this together with you!

The visiting address, as per January 1st will be:
Ambachtshof 17
5317 NN Nederhemert
The Netherlands

+31 (0) 418 76 9003
info@classicparadise.nl

Classic Paradise

Met veel trots en blijdschap presenteren wij, Job Vreugdenhil en Leontien van Brummelen onze nieuwe garage: Classic Paradise! 
Onze locatie staat reeds vast, maar er zal nog wel veel werk moeten worden verzet. In elk geval beloven we jullie een unieke Jaren 80 beleving, waarbij we benadrukken dat óók klassiekers en youngtimers uit andere decennia van harte welkom zullen zijn. 

Officieel starten we op 1 januari 2019, maar voor die tijd gaan we vast hard aan de slag om alles in te richten, te verbouwen en te versjouwen. Gelukkig krijgen we hierbij (ook nu al) hulp van heel veel lieve mensen, die we vanaf deze plek alvast enorm willen bedanken. Echt tof om dit samen met jullie te mogen en kunnen realiseren!!!

Het bezoekadres wordt dus per 1 januari officieel:
Ambachtshof 17
5317 NN Nederhemert-Noord